Suomen Makrameekaupan tietosuojaseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste 

Rekisteriseloste ja tietosuoja päivitetty 30.1.2021 

Rekisterinpitäjä

  • Suomen Makrameekauppa 
  • Y-tunnus 3153420-8 
  • Laukkutie 4, 01900 Nurmijärvi 
  • info@makrameekauppa.fi 

Rekisteriasioista vastaava henkilö

  • Suomen Makrameekauppa / makrameekauppa.fi
  • Y-tunnus 3153420-8 
  • Laukkutie 4, 01900 Nurmijärvi 
  • info@makrameekauppa.fi 

Henkilörekisterin nimi

Suomen Makrameekaupan asiakas- ja tilausrekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus

Verkkosivulta https://makrameekauppa.fi/ kerättäviä henkilötietoja käytetään:

  • Palvelun toteuttamiseen 
  • Asiakkaan tunnistautumiseen
  • Tilausten toimittamiseen ja asiakassuhteen ylläpitoon sekä kehittämiseen

Tietojen keräämisen ja käsittelyn peruste

Asiakkaan tietoja kerätään ja käsitellään asiakkaan suostumuksella tai asiakkaan kanssa tehtävän sopimuksen täytäntöön panemiseksi.

  • Etunimi 
  • Sukunimi
  • Sähköpostiosoite 
  • Asiakkaan henkilö- ja/tai yritystiedot (y-tunnus, sähköpostiosoite, postiosoite, postitoimipaikka ja -numero) 
  • Asiakassuhteen ylläpitoa koskevat tiedot; laskutus- ja maksutiedot, tilaustiedot, myyjä- ja kumppanitiedot, asiakaspalautteet, yhteydenotot, arvonta- ja kilpailuvastaukset, peruutustiedot 
  • Sivuston käyttäjän sähköpostiviestit 
  • Sivuston käyttäjän luvat ja suostumukset
  • Käyttäjän käyttötiedot; esimerkiksi linkkien klikkaaminen, sivut tai postaukset joilla käyttäjä vierailee sekä toimintojen ajankohta 

Tietojen säilytysaika

Henkilötiedot säilytetään niin kauan, kun niitä tarvitaan asiakkaan tilauksen toimittamiseenasiakkaan kanssa tehtävän sopimuksen täytäntöönpanemiseksi tai asiakaspalvelun kehittämiseksi. Kuitenkin enintään 12kk. Emme anna, myy tai muulla tavoin luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille. 

Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötiedot saadaan, kun käyttäjä ostaa verkkosivujen kautta jonkin yrityksen tuotteen, osallistuu kilpailuihin tai arvontoihin tai ostaa Makrameekaupan palveluita. Tietoja saadaan myös evästeiden tai muiden vastaavien tekniikoiden avulla. 

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Tietoja ei säännönmukaisesti luovuteta yrityksen ulkopuolelle.

Evästeiden (cookies) käyttö

Käytämme sivuillamme evästeitä (cookies). Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto, joka mahdollistaa internet-sivujen ylläpitäjän tunnistamaan usein sivuilla vierailevat kävijät, helpottamaan kävijöiden kirjautumista sivuille sekä mahdollistamaan yhdistelmätiedon laatimisen kävijöistä. Tämän palautteen avulla pystymme jatkuvasti parantamaan sivujemme sisältöä. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja. Käytämme niitä siten, että voimme tarjota asiakkaillemme kunkin yksilöityjen tarpeiden mukaisia tietoja ja palveluita.  Mikäli sivuillamme vieraileva käyttäjä ei halua meidän saavan edellä mainittuja tietoja evästeiden avulla, useimmat selainohjelmat mahdollistavat eväste-toiminnon poiskytkemisen. Tämä tapahtuu yleensä selaimen asetuksien kautta. On kuitenkin hyvä ottaa huomioon se, että evästeet voivat olla tarpeellisia joidenkin ylläpitämiemme sivujen ja tarjoamiemme palveluiden asianmukaiselle toimimiselle. 

Rekisterin suojaus

Tiedot siirretään SSL-suojatun yhteyden ylitse.  Sähköiset tiedot on suojattu palomuurilla, käyttäjätunnuksin ja salasanoin.  Tietojen käyttöoikeus on vain niillä rekisterinpitäjän palveluksessa olevilla henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään.  

Automaattinen päätöksenteko

Automatisoituja yksittäispäätöksiä (EU:n tietosuoja-asetuksen artikla 22) ei tehdä.

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä käyttäjällä on EU:n tietosuoja-asetusten mukaiset oikeudet rekisteritietoihinsa. Lisätietoja rekisteristä saa sähköpostitse osoitteesta info@makrameekauppa.fi.